Sådan laver man Yorkshire pudding

Yorkshire pudding

Yorkshire pudding er en britisk opfindelse, der stammer fra 1700-tallet. Det blev oprindeligt serveret som en form for fyld til det traditionelle roastbeef-måltid for at udnytte de fedtstoffer, der dryppede ned fra kødet under tilberedningen. Yorkshire pudding blev så populært, at det nu ofte serveres som en selvstændig ret med sovs eller fyld.


Her er en simpel opskrift på Yorkshire Pudding til 2 personer:

Ingredienser:

  • 60 g mel
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
  • 1/4 teskefulde salt
  • 1 spsk. smør til formen

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Smelt smørret i en stor muffinform.
  3. I en stor skål, tilsæt mel, salt og mælk og rør indtil det bliver jævnt.
  4. Tilsæt æggene og rør indtil det bliver glat.
  5. Fyld muffinformen op med dejen og bages i ovnen i 20-25 minutter eller indtil de er gyldne og hævede.
  6. Server straks med stegt kød og sovs.

Sådan laver man Yorkshire pudding

Har du et bud på den næste opskrift vi skal lave?

Kommentér herunder!

SE OGSÅ: The Hungry Danes opskrifter til det engelske køkken.

Følg vores sociale medier herunder:

Youtube

Instagram

Facebook

0/5 (0 Reviews)

Skriv en kommentar