Sådan laver man Toad in the hole

Toad in the hole opskrift

Toad in the hole er en traditionel engelsk ret, der stammer fra det 18. århundrede. Der er mange teorier om oprindelsen af navnet “Toad in the hole”, men ingen af dem er blevet bevist.

En af teorierne siger, at navnet stammer fra at pølserne i dejen ligner små padder, der stikker deres hoveder op. En anden teori siger, at navnet kommer fra at dejen ligner en frodig græsmark med små padder i.

Uanset navnets oprindelse er Toad in the hole blevet en populær ret i Storbritannien, der typisk serveres som en simpel og billig hverdagsret. I dag serveres Toad in the hole ofte med grøntsager og kartofler til at gøre retten mere mættende.


Her er en simpel opskrift på Toad in the hole til 2 personer:

Ingredienser:

  • 4 æggehvider
  • 4 hele æg
  • 4 tykke pølser
  • 2 dl mel
  • 2 dl mælk
  • Salt og peber efter smag
  • Smør til at stege i

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 220 grader celsius.
  2. Smelt smøret i en stor pande, der kan tåle at gå i ovnen.
  3. Tilsæt mel og mælk til panden og rør indtil det bliver til en ensartet dej.
  4. Tilsæt æggehviderne og en lille smule salt og peber. Brug en elektrisk mixer til at piske dejen sammen.
  5. Placer de fire sausages i panden og hæld dejen oven på sausages.
  6. Brug en spiseske til at lave små huller i dejen og lad æggene sænke ned i hvert hul.
  7. Bag panden i ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil dejen er blød og gylden.
  8. Serveres straks med grøntsager eller kartofler.

Sådan laver man Toad in the hole

Har du et bud på den næste opskrift vi skal lave?

Kommentér herunder!

SE OGSÅ: The Hungry Danes opskrifter til det engelske køkken.

Følg vores sociale medier herunder:

Youtube

Instagram

Facebook

0/5 (0 Reviews)

Skriv en kommentar