.

Hvis der er én ting man aldrig skal gå ned på i sit køkken, så er det skarpe knive.

Udforsk vores partnere

DEL MED EN VEN

Facebook
Email
WhatsApp

KØKKENKNIVE | KOKKEKNIVE

Hvis der er én ting som The Hungry Dane aldrig vil gå ned på i sit køkken, så er det vores store udvalg af skarpe køkkenknive og kokkeknive.

Gode køkkenknive kan blive din bedste ven i køkkenet

Med den rette kokkekniv får du de bedste forudsætninger for at brillere, når det kommer til madlavning derhjemme. Når du køber din næste køkkenkniv, så tænk over kvaliteten i kniven. Mange standardknive i den billigere prisklasse bliver sløve efter 1-2 år, og skal derefter kasseres eller så ender du med at forpurre oplevelsen i køkkenet. The Hungry Dane foreslår, at du køber en kniv du kan have det meste af dit liv, som du kan opbygge en form for forhold til. Det handler faktisk om at behandle din kokkekniv som en ven, og passe en smule på den. Så holder venskabet i mange år frem. Gode køkkenknive er ofte i minimum 67 lags høj kvalitets stål, samt skæfter som er lavet robust og holdbart materiale. Vores partnere tilbyder ikke kun kraftige, slidstærke køkkenknive, men de har hver især deres helt egen spændende og moderne design.

Tænk over kvaliteten når du køber køkkenknive

 Hvis du står på tærsklen til at købe nye køkkenknive, så anbefaler The Hungry Dane, at du virkelig tænker over kvaliteten af køkkenknivene.

Kvalitet over kvantitet. Vi anbefaler, at det er vigtigere at have et par gode kokkeknive, fremfor mange mindre gode køkkenknive. Med køkkenknive fra Riceknife og vores andre udvalgte partnere kan du være sikker på, en række gennemtestede produktserier i højeste kvalitet.

Vi anbefaler at du har fokus på materiale som din nye køkkenkniv er lavet af og diverse specifikationer, fremfor prisskiltet.

Skarpe kokkeknive er nødvendighed

Kender du det gamle ordsprog?: ” En skarp køkkenkniv er ikke farlig, en sløv køkkenkniv er derimod”. Når du har skarpe kokkeknive i køkkenet, så undgår du at bruge unødvendig kraft og ende i ud nogle svipsere grundet en sløv kniv. Derfor er en skarp kokkekniv ikke bare mere effektiv, men langt hen ad vejen er det også mere sikkert at bruge.

Hvis din kniv begynder at blive sløv, så kig på slibesten og strygestål fra Qknives her.

Forskellige køkkenknive til forskellige behov

Det er altid en god idé at spørge sig selv: ”Hvad er mit behov?” Når man skal ud at investere i nye køkkenknive, så spørger man oftest sig selv hvilken type kniv har jeg brug for, og hvor mange skal jeg bruge. Det giver sig selv. Hvis du skal skære en masse brød ud, så skal du have en brødkniv. Hvis du elsker kød, så skal du bruge en solid kokkekniv. Derfor har vi hos The Hungry Dane udvalg en lang række partnere der kan tilbyde dig lidt af hvert.

Et godt knivsæt er vejen til enhver mands hjerte

Hvis du nogensinde har ejet et knivsæt, med forskellige typer knive, så ved du hvor god en følelse det er at åbne knivtasken og se guldet foran dig. Derudover så ved du hvilke knive du vil have, og hvilke knive der skal indgå i dit knivsæt.

Qknives som specialisere sig i japanske knive og udstyr, har mange forskellige kombinationer af knivsæt og andet tilbehør til køkkenknive og kokkeknive. Qknives tilbyder knivsæt, hvori der indgår 2 knive eller 4 knive. Der findes også det helt store knivsæt hvori alle knive fra deres serie indgår.

Se det store udvalg af knivsæt fra Qknives lige her.

Det oplagte valg

Hvis du søger efter en enkelt kniv, så er den klassiske kokkekniv det oplagte valg. Kokkekniven er den mest populære kniv i de danske køkkener, og det er der en grund til. Det er med afstand den køkkenkniv der kan klare flest arbejdsopgaver i køkkenet.

Derfor anbefaler The Hungry Dane, at kokkekniven skal være i hovedfokus når du er på jagt efter din næste kniv. Kokkekniven er simpelthen uundværlig og en nødvendighed når der skal laves mad. Kokkekniven kan bruges til alle typer mad, om det er til hverdagsmad eller om det er til finere mad.

Hvad kendetegner god kvalitet når det kommer til køkkenknive?

Diverse køkkenknive skal være lavet af højkvalitetsmateriale, som er holdbart og slidstærkt. Til skæfterne bruger mange knivproducenter af f.eks. japanske knive pakkatræ, sucamoretræ, palisandertræ eller blandingsprodukter som G-10 komposit. Disse materiale er holdbare, men har stadig et smart look. Japanske knive er kendetegnet ved, at være lavet i flere lags stål. Ofte 30 lags stål eller mere. Disse mange lag stål giver knivene en ekstra hårdhed (HrC), som er den mest anvendte målemetode, når det kommer til at måle en knivs kvalitet og værdi.

Vidste du?

En brødkniv kan mere end bare at skære brød. En brødkniv er fantastisk til at skære i forskellige frugter og meloner. Så næste gang du skal skære i en ananas eller vandmelon, så brug din brødkniv.

Se udvalget af brødknive fra Qknives lige her.

SE OGSÅ: Det store udvalg af gode dråber fra vores mange partnere.